31 Ekim 2013 Perşembe

Block B --- Very Good


Block B  Very Good şarkısının klibini Ekim ayının başında yayınladı.
Block B benim gözümde asi bir grup. Rap yapan her grup da biraz asilik olmazsa olmazdır ,ancak hep asi hem de tatlı bu çocuklar yahu :D
Bu albümlerini çok beğendiğimi de söylemeliyim.
Klipten izlenimlerime geçersek;
Normalde soygun silah gibi ögeler içeren kliplerden pek hoşlanmam ama bu çocuklar gerçekten çok tatlı asiler :)

27 Ekim 2013 Pazar

Running Man !!! Kore'nin En Eğlenceli Yarışması

Bilen bilir bilmeyenlerde benden öğrenebilir!! 7 tane birbirinden manyak evet manyak , tatlı, değişik , saf (buradaki saf kelimesi salak olarak kullanılmamıştır) Koreli birbirinden başarılı konuklarla ilginç ve eğlenceli oyunlar oynuyor yarışıyor. 
Running Man benim en sevdiğim kore eğlence programıdır diyebilirim.
Bana göre ünlü olunsa da samimiyet kaybedilmemesi gereken bir değerdir. Running Man in ekibini çok samimi buluyorum ve sanırım bu yüzden severek izliyorum.
2010 dan bu yana devam etmekte olan serinin şu anda 168 tane bölümü çekilmiştir.
 Running Man in ekibini tanıtmak istiyorum.

26 Ekim 2013 Cumartesi

Kore'nin En iyileri Masallarda!!! LOTTE DUTY FREE REKLAMI

kim hyung joong reklam
Sanırım masalların sevmeyeni yoktur.Masallar ile büyüdük ne de olsa..Size desem ki Koreli birbirinden yakışıklı ve ünlüler masal kahramanı olsalar nasıl olur?Tabi ki de harika olur.Bir çok ünlü Lotte duty free reklamı için birbirinden farklı masal kahramanı oldu.
Hyun Bin + JYJ + BigBang+ Choi Ji Woo + Song Seung Hyun+ 2PM+ Jang Geun Suk  + Kim Hyung Joong hepsi bu reklamda ve masal gibi bir reklam.

GDragon & Jennie Kim --- BlacK Yine Harika Bir Performans

g dragon black performans
G dragon yazımla karşınızdayım ve sanırım bir çok g dragon yazısı da yazacağım.G dragon ‘un bildiğiniz üzere yeni albümü çıktı iki de birbirinden güzel şarkısına klip çekti. G dragon ‘Coup D'etat isimli ikinci albümünde 14 şarkı var.G dragon'un canlı performansları da klipleri kadar etkileyici oluyor.G dragon’un yazımda bahsetmek istediğim şarkısı ise Black . Jennie Kim eşlik ediyor Gd ye bu şarkıda.G dragon kesinlikle gerçek duyguları şarkıyla harika ifade edebiliyor ;
Zorla gülüyor insanlar gerçeği saklayarak 
Sanki mutluymuşçasına 

Aşk adı altında yalanlar saklayarak

Sanki sonsuza dek sürecekmişçesine